PlanParteneri
JSP Page

Flexibilitate cu sistem.

Cine îşi doreşte succesul în ziua de astăzi, trebuie să ofere produse inovatoare, calitate de vârf şi în primul rând un sistem foarte flexibil de prestări de servicii. De aceea am dezvoltat o ofertă complet nouă. Vă oferă liberate maximă, cu cel mai bun raport costuri - beneficii.
Este un sistem unic şi flexibil de prestări de servicii şi servicii tehnologice, care se adresează aşteptărilor dumneavoastră individuale: Planul STILL pentru parteneri - un sistem total flexibil.

 

Planul inovativ STILL pentru parteneri vă oferă cea mai mare flexibilitate posibilă cu privire la utilizarea produselor STILL. Fie că este vorba despre finanţare, durată de funcţionare, service sau instrumente inteligente pentru logistica de depozit la nivel intern: Planul STILL pentru parteneri acoperă toate domeniile.
Toate aceste componente pot fi asamblate în conformitate cu nevoile dumneavoastră şi reajustate constant nevoilor curente. Desigur întotdeauna cu cel mai bun raport preţ-performanţă şi la calitatea obişnuită a produselor STILL.