Reparatii
Reparatii

Ceea ce este tipic pentru STILL.

Dacă activezi pentru o perioadă aşa de îndelungată într-un domeniu cum o face firma noastră, se ştie care sunt factorii care fac colaborarea cu noi să aibă succes şi să fie considerată ceva special...  Serviciile noastre privind verificarea!
 
Un serviciu special al companiei noastre, care merită şi la efectuarea verificării pentru d-voastră – deoarece se axează în totalitate pe necesităţile d-voastră – individual şi flexibil.
 
D-voastră sunteţi cei care decid care dintre serviciile noastre privind reparaţiile, verificarea siguranţei, întreţinerea, service-ul complet, instruire şoferi şi asigurare maşini doriţi să le utilizaţi.
STILL dispune numai în Europa de o reţea extinsă de sedii, filiale, distribuitori, ateliere de reparaţii şi puncte de susţinere cu mai bine de 2000 de tehnicieni; în Germania avem cca. 750 de vehicule pentru servicii cu clienţii, ce înseamnă o adevărată apropiere de client.  De aceea serviciile STILL nu sunt fără motiv lideri pe plan mondial. Astfel, de ex. sistemul nostru special de diagnosticare în cadrul lucrărilor de reparaţii este pur şi simplu de neînvins.
 
Contactează-ne
Vrei să afli mai multe? Contactați-ne pentru informații suplimentare.