Dezvoltare personala
Dezvoltare personala

Cine urca la bordul still, are la dispozitie un spatiu larg, plin de posibilitati. Noi va vom insoti in dezvoltarea dumneavoastra profesionala si personala printr-o oferta bogata ce cuprinde consultanta, ridicare de potential si programe de dezvoltare. Prin program de dezvoltare nu intelegem actiunile de scurta durata, ci masurile construite sistematic si planificate pe lunga durata pentru diferitele grupe-obiectiv.

 

Cercul juniorilor

STILL acorda o atentie deosebita promovarii directionate a personalului tanar. Personalului tanar talentat i se ofera sansa ca in cadrul 'Cercurilor de juniori' internationale sa isi dezvolte in mod major competentele de profil, cele metodice si sociale. Juniorii lucreaza in echipa la proiecte solicitante, fiind sprijiniti de catre personalul de conducere si se familiarizeaza cu modul de gandire si perspectiva companiei, cu metode cum ar fi managementul de proiect, tehnici de prezentare si creativitate, precum si cu punerea in practica a acestora.

Programe de dezvoltare personala pentru personalul de conducere tanar

Inaintea si pe parcursul activarii pentru prima oara intr-o functie de conducere, precedata intotdeauna de trecerea cu succes printr-un Centru de Evaluare,  personalul tanar este asistat de catre superiorul respectiv si de catre departamentul pentru dezvoltare personala. Dezvoltarea competentelor necesare este sprijinita prin intermediul seminariilor, workshop-urilor, dialogurilor adiacente si al schimbului colegial de experienta.

Management Development

Avem succes, ca si companie, numai daca reusim sa atragem in jurul nostru persoane cu gandire strategica. Dezvoltarea competentelor necesare in acest sens este promovata prin intermediul a diverse activitati. In plus, la nivelul managementului de varf se practica in mod activ un strans schimb de informatii cu concernul nostru.