Preluarea flotei
Preluarea flotei

Totul sub control: Preluarea flotei

A dispune întotdeauna de cele mai noi standarde din punct de vedere tehnic înseamnă a investi în acest lucru. A fi prea departe de aceste standarde este de asemenea costisitor. Ceea ce este important, este a găsi calea de mijloc – nu schimbarea radicală şi care implică costuri ridicate, ci o modificare succesivă şi care să protejeze capitalul. Soluţia modernă, de mai bine de 20 de ani: Administrarea flotei prin intermediul STILL.

 

Noi preluăm şi optimizăm întregul d-voastră parc auto – de la două, trei, până la sute de vehicule.

 

Ceea ce veţi atinge cu STILL:

  • Reducerea costurilor cu administrarea şi personalul
  • Siguranţă a costurilor pe termen lung
  • Înnoirea şi optimizarea parcului d-voastră auto prin protejarea investiţiei, dacă este posibil şi o reducere a sumelor investite
  • Se evită obligativitatea din punct de vedere financiar prin investiţie
  • Sporirea disponibilităţii şi eficienţei flotei
  • Scăderea costurilor prin servicii complete şi preluare a flotei
  • Flexibilitate ridicată

 

Preluarea flotei de către STILL contribuie în acelaşi timp la modernizarea şi optimizarea costurilor. Şi vă ajută la concentrarea asupra competenţelor d-voastră principale. Modul nostru de operare include patru paşi.

 

Faza I: Analiza

Vom efectua impreuna cu dumneavoastra o analiza a necesitatilor si preluam, conform acesteia, parcul dumneavoastra de masini in sistemul nostru.

 

Faza II: Elaborarea de concepte

Din reyultate vom elabora conceptul dumneavoastra de flota specific. Un plan de schimb individual va arata concred, care dintre vehicule va fi in continuare utilizabil de dumneavoastra, cand va trebui inlocuit - sau daca va fi scos din functiune total.

 

Faza III: Implementare

Dupa ce am clarificat, ce si cand aveti nevoie, vom stabili totul in cadrul unor intelegeri scrise. Prin aceasta veti fi asigurati si din punct de vedere legal.

 

Faza IV: Utilizare

Dumneavoastra va vindeti intreaga flota societatii STILL. Din acest moment noua ne revine si responsabilitatea pentru starea de functionare a acestei flote. Dumneavoastra folositi untilajele, noi le administram si le intretinem.

 
Contactează-ne
Vrei să afli mai multe? Contactați-ne pentru informații suplimentare.