Produse / Inovatii made by still / Inovatorul RXX
JSP Page

Un izvor de idei inovatoare.


STILL RXX


NUMAI CINE LUCREAZĂ LA DETALII POATE REALIZA LUCRURI MARI.

Desigur: Stivuitorul de astăzi se află deja la un nivel tehnic foarte înalt Dar: STILL nu ar fi STILL, dacă nu ne-am gândi în continuu la idei inovatoare. Astfel departamentul nostru de dezvoltare are deja de pe acum o idee foarte clară cu privire la viitorul utilajului - cu un design cu totul nou, plin de elemente inovatoare.

 

Studiul RXX a fost dezvoltat încă din 1998 şi serveşte de atunci drept sursă de idei pentru îmbunătăţirea inovatoare - un utilaj de la care vrem să învăţăm. Astfel există diverse inovaţii tehnice, pe care le-am câştigat din aceste studii şi pe care deja le-am implementat cu succes în producţia de serie.

 

De asemenea şi design-ul: Formele puternice şi curgătoare und coloritul argintiu-portocaliu de o prospeţime deosebită, conform modelului RXX au fost introduse între timp în întreaga familie de produse STILL, până cel târziu în 2009 toate utilajele de transport în incintă STILL vor avea linia de design argintiu-portocaliu.

 

Alte elemente sunt vise de viitor. De ce ne gândim în continuare la ele? Deoarece forţa inovativă a unei societăţi nu rezidă întotdeauna numai în simţul realităţii, ci şi în fantezia inovatoare, în capacitatea de a-şi imagina ziua X. Căci doar astfel se poate pune în mişcare viitorul. Iar STILL doreşte acest lucru. Neapărat. Pentru ca dumneavoastră să profitaţi de acest lucru.

 

Aşadar: Treceţi în revistă ideile inovatoare ale studiului RXX pentru stivuitoarele viitorului.